La nova campanya Torrevieja ets tu reflecteix la possibilitat de gaudir de la nostra ciutat els 365 dies de l'any

Torrevella present a la 44a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR)
24.01.2024
Presentacion_campaña_torrevieja_fitur_2024
La finalitat del nou espot és desestacionalitzar el turisme, reflectint la infinitat de plans i opcions que es té a l'hora d'escollir Torrevella com a destinació “Tu ets la part fonamental de la nostra ciutat i tu tries com i quan gaudir-la”

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, juntament amb la regidora de Turisme, Rosario Martínez, han iniciat FITUR 2024 presentant la campanya “Torrevieja Eres Tú”, dissenyada per oferir una visió i experiència de Torrevella, tant a visitants com a residents, única durant tot l´any. Hi ha estat present el diputat provincial de Cultura de la Diputació Provincial d'Alacant, Juan de Dios Navarro. Aquesta campanya innovadora té com a objectiu desestacionalitzar el turisme i destacar la diversitat d'oportunitats que ofereix Torrevella a cada temporada.

L'espot busca transmetre l'essència de Torrevella com a destinació turística vibrant i emocionant en qualsevol moment de l'any. La filosofia darrere de “Torrevieja Eres Tú” posa els residents i turistes al cor de la ciutat, subratllant que cada persona és fonamental per a la riquesa i la vitalitat del municipi.

Principals missatges de la campanya:

  1. Desestacionalització del Turisme : La campanya Torrevieja Eres Tu desafia la tradicional estacionalitat del turisme, mostrant que Torrevella és una destinació amb opcions i atractiu durant els 365 dies de l'any.
  2. Infinites opcions per gaudir: destaquem la diversitat de plans i opcions disponibles a Torrevella, des de platges assolellades fins a experiències culturals amb musicals de talla internacional, gastronomia de primera qualitat i lleure per satisfer els teus gustos.
  3. El poder d'elecció : a Torrevella, ets Tu la part fonamental de la nostra ciutat. La campanya emfatitza que cada persona té el poder de triar com i quan gaudir del nostre municipi increïble.

Experiències úniques a Torrevella:

A l'espot es destaca el següent:

Torrevella és Mar : Submergeix-te a les aigües cristal·lines de les nostres platges i descobreix la bellesa del Mar Mediterrani.

Torrevella és Gastronomia : Delecta't amb la diversitat de sabors als nostres restaurants, on la gastronomia local i internacional es fusiona per oferir-te experiències culinàries inoblidables.

Torrevella és Cultura : Explora la diversitat d'esdeveniments culturals de la nostra ciutat, des d'exposicions, musicals de talla internacional, teatre i art de primer nivell.

Torrevella és Diversió : festivals, música, activitats aquàtiques, lleure, ports esportius... Torrevella ofereix opcions emocionals per a tots els amants de la diversió.

Torrevella és Festa : Viu l'alegria i l'energia de les nostres festivitats locals, que celebren la vida i la cultura amb esdeveniments vibrants, religiosos, tradicionals i colorits.

Torrevella és Natura: Descobreix la bellesa natural que envolta Torrevella, des de Parc Naturals fins a senders pintorescos que et connecten amb la natura. Aquest moment tan apreciat i tan cercat de desconnexió. Offline is the new luxury.

Amb Torrevieja Eres Tu, volem que cada persona experimenti l'autèntica diversitat que defineix la nostra ciutat. Sigui quina sigui la teva preferència, Torrevella té alguna cosa única i especial per oferir a cada persona que ens escull com a destinació.

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, tanca la presentació afirmant que “Torrevieja espera amb entusiasme donar la benvinguda a visitants i resident durant tot l'any, convidant-vos a descobrir i gaudir de totes les facetes que fan de Torrevella una elecció inoblidable”.

#TorreviejaEresTú