​​​​ La Junta de Govern Local aprova la licitació del projecte dʻadequació de la Via Verda

La Via Verda al seu terme a Torrevella té una longitud de 6,3 quilòmetres lineals i uns 92.000 metres quadrats de superfície, recorrent en paral·lel la CV-90 fins al terme municipal de Los Montesinos
02.02.2024
Via_verde_2024_Torrevieja
L'actuació global suposarà una inversió municipal estimada d'un milió d'euros, i suposarà l'adequació i enjardinament de tot aquest espai per gaudir dels ciutadans

L'Ajuntament de Torrevella ha aprovat a Junta de Govern Local (JGL) la licitació per a la contractació del servei del projecte i direcció d'obra de la reparació de la Via Verda, amb un pressupost base de licitació de 85.699 euros i un termini d'execució de dos mesos per a la redacció del projecte.

El regidor-secretari de la Junta de Govern Local, Federico Alarcón, ha informat que l'Ajuntament de Torrevella té un conveni amb ADIF, pel qual se'ns cedeix l'ús de la Via Verda i, ara, hem plantejat una actuació de renovació a la mateixa.

La Via Verda al seu terme a Torrevella té una longitud de 6,3 quilòmetres lineals i uns 92.000 metres quadrats de superfície, recorrent en paral·lel la CV-90 fins al terme municipal de Los Montesinos. L‟actuació global suposarà una inversió municipal estimada d‟un milió d‟euros, que serà definida pel projecte definitiu. Aquest projecte dʻadequació suposarà enjardinar tot aquest espai per a gaudi dels ciutadans.

Finalment, l'Ajuntament ha cursat invitació amb sol·licitud d'oferta, en el termini i en la forma que es determina al document de licitació del contracte basau a l'adjudicatari del Lot 3 de l'Acord Marc:

  • UTE QUATROTECA.
  • OWNPLAN SL – JARS ARQUITECTES SLP
  • CONSULTORIA IPYDO SL – PROJECTES I CONSTRUCCIONS LAQUANT SL
  • CAJETÀ BERNABÉ ENGINYERS I ASSOCIATS.
  • TOMÀS PORTADOR ARQUITECTES I ENGINYERS SL