La Junta de Govern Local aprova la modificació del projecte de les Eres de la Sal

Aquesta modificació es fa per tal d'integrar la part corresponent a la fàbrica del gel i la zona de l'antic varador de Marina Internacional, per aconseguir harmonitzar la solució urbana de tot aquest entorn de manera global
02.02.2024
Eras_Sal_2024_torrevieja_proyecto
La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Torrevella ha aprovat avui al matí la modificació del contracte que manté subscrit amb la mercantil PARETS PEDROSA ARQUITECTES SLP, adjudicatària del contracte de prestació del servei de redacció del projecte de les Eres de la Sal, que inclou la construcció del Museu del Mar i la Sal, el recinte multiusos amb destinació principal a les celebracions del Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia, així com les infraestructures complementàries i la urbanització limítrofa.

Aquesta modificació del projecte de les Eres de la Sal es realitza per tal d'integrar la part corresponent a la fàbrica del gel (propietat de l'Ajuntament) i la zona de l'antic varador del Port Esportiu de Marina Internacional per aconseguir harmonitzar la solució urbana de tot aquest entorn de manera global.

Així, s'introdueixen al projecte 11.000 metres quadrats d'urbanització a la zona del varador de Marina Internacional, que és el lloc on l'Ajuntament de Torrevella planteja ubicar l'auditori multiusos que acollirà el Certamen d'Havaneres. L'import d'aquesta modificació del projecte puja a 221.535 euros i el termini d'execució puja a quatre mesos. Així, el cost del contracte modificat passa de 660.660 a 882.195 euros.

D'aquesta manera, la redefinició de l'àmbit físic inicialment aprovat incorporarà:

  • La incorporació del solar limítrof a la fàbrica de gel.
  • L'eliminació de la línia d'actuació ZA-7 Museus Flotants.
  • La incorporació de la zona de varador actual per acollir l'auditori.
  • La incorporació de la prolongació del carrer Sant Julià i de la Travessia José Huertas Morión.