Tall de carrers a la Ronda César Cánovas Girada per obres

12.02.2024
obras

La regidora de Serveis Urbans de l'Ajuntament de Torrevella, Sandra Sánchez, informa que, a partir de dimarts que ve, 13 de febrer, es procedirà al tall per obres del carrer Ronda César Cánovas Girada:

-Tall complet sentit de circulació des de C/Orihuela cap a C/Villa Madrid.

-Tall del tram sentit de circulació des de C/Villa Madrid fins a cruïlla amb C/San Policarpo.

-Obert al trànsit tram Ronda César Cánovas Girada des del C/San Policarpo fins al C/Orihuela.

DESVIAMENTS PROVISIONALS

Per accedir al carrer Villa Madrid en sentit entrada a Torrevella, es recomana fer-ho pel ramal existent a la rotonda de la CV-90 (Grum de Sal decorada amb flamencs), continuant pels carrers Juan Valera i José Mª de Pereda.

Per accedir als carrers Sant Policarp i De l'Hort, es recomana fer-ho per Carrer José Hurtado Romero “el Felisia”.

Finalment, Sandra Sánchez comunica que aquests talls són necessaris per poder avançar amb els treballs de demolició de voreres, retirada d'arbres per al posterior trasplantament en zona verda municipal, així com l'execució de noves voreres, plantació de nous arbres, renovació de l'enllumenat a la mitjana i, finalment, l'asfaltat i la senyalització.