El Teatre Municipal i Auditori Internacional s'inunden de música, dansa i fantasia

El “Memorial Ricardo Lafuente” posarà en valor la versatilitat del mestre Torrevejense
23.02.2024
memorial
La fusió de la UMT i la UMC a la trobada de bandes de l'auditori arriba amb un repertori ple de sorpreses Els Contacontes solidaris tornen a l'Amfiteatre Gaudirem de la millor dansa local amb l'obra La Ventafocs de la mà de l'acadèmia Maria de l'Àngel

Després d'un cap de setmana amb el millor humor, teatre i música, aquesta setmana la cultura local inunda el teatre i l'auditori amb dos concerts: un en homenatge al gran mestre Ricardo Lafuente i un altre amb la unió musical de dues bandes de la província de Alacant.
A més, tornen els “Contacontes” i la interpretació de “La ventafocs” de la mà de
l'Acadèmia de dansa Maria de l'Àngel, que ens esperen el diumenge per tancar la setmana.

Memorial Ricardo Lafuente
L'Associació Musical 3MAP juntament amb el Patronat Municipal d'Havaneres, organitzen el
tradicional concert de Boleros Simfònics i Cançons Ricardo Lafuente al Teatre Municipal de Torrevella. Serà aquest dissabte, 24 de febrer, a les 20.00 hores, quan se celebri aquest esdeveniment commemoratiu en honor al mestre torrevellenc. Per mitjà d'un emotiu concert, s'interpretaran boleros simfònics i obres destacades que formen part del llegat musical de Ricardo Lafuente.

A l'elenc d'aquest any destaquen talents com Nuria Madaloni (soprano), Carmen Lázaro (mezzosoprano), Alberto Ballesta, i Paco Moreno (tenors), acompanyats per la pianista torrevellenca María Ortigosa i la Mediterranean Symphony Orchestra dirigida per José Vicente Pérez.

Aquest concert promet rendir homenatge al mestre torrevellenc, fusionant la riquesa
del bolero amb elements simfònics en una experiència musical única.
La versatilitat del mestre Ricardo Lafuente ha enriquit el gènere del bolero, fusionant tradició i experimentació amb cançons que exploren des de l'emotivitat de la balada fins a l'energia del rock, oferint una experiència musical única.

Fes-te amb la teva entrada del “Memorial Ricardo Lafuente” al web de Cultura Torrevella:
www.culturatorrevieja.com oa la Taquilla Municipal.

Trobada de bandes
La Unió Musical Torrevejense (UMT), de la mà de l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta”, organitzen una trobada musical entre bandes amb motiu de la preparació de la seva participació al 52è Certamen Provincial de Bandes de Música de la
Diputació Provincial dAlacant.
Serà diumenge, 25 de febrer, a les 12.00 hores, quan les portes de l'Auditori Internacional s'obrin per rebre aquesta trobada entre la Unió Musical de Crevillent i la Unió Musical Torrevejense, sota la batuta de Carlos Alberto Ramón Pérez. Una ocasió especial per escoltar les dues agrupacions en un concert que promet ser una experiència única on les dues bandes compartiran el seu talent i passió per la
música.

Aconsegueix ja les teves entrades a través de la web: www.culturatorrevieja.com oa la Taquilla
Municipal.

Contacontes
Els més petits de la casa, acompanyats per la família, podran gaudir de divertides
i interactives històries en aquesta activitat infantil recomanada per a nens entre 2-9
anys.
Vine a gaudir del Contacontes a l'ambigú del Teatre Municipal aquest diumenge, 25 de febrer, a les 12:00 hores. Podràs comprar la teva entrada, amb caràcter benèfic, a la mateixa porta del Teatre Municipal pel preu de 1€.

Ventafocs
L'Acadèmia de Dansa Maria de l'Àngel ens presenta la seva ja tradicional representació de "La Ventafocs” al Teatre Municipal. Desenes de ballarins i ballarines dansaran al ritme de les cançons més conegudes d'aquest clàssic de Disney amb una gran posada en escena en què els seus personatges ens captivaran per mitjà del ball clàssic.
Serà també el diumenge 25, a les 19.00 hores, quan l'acadèmia de dansa ens transportarà a l'emocionant clàssic conte de fades per mitjà d'una interpretació única.
Aconsegueix ja les teves entrades a través de la web: www.culturatorrevieja.com oa la Taquilla
Municipal.