El nou Col·legi Públic Immaculada podria obrir les portes per al començament del proper curs escolar 2024/2025

En aquests moments les estructures del centre escolar estan pràcticament acabades i properament es duran a terme els tancaments de les mateixes
11.03.2024
educacion
La nova escola compta amb una inversió de 7,3 milions d'euros i inclou la construcció de 6 unitats d'Educació Infantil, 12 de Primària, un menjador per a 400 comensals en dos torns, gimnàs i espais adaptats per oferir tots els serveis educatius requerits per la comunitat

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, acompanyat pel secretari autonòmic d'Educació, Daniel McEvoy, directora del CEIP Immaculada, Eva María Atienza, i responsables de l'empresa adjudicatària de les obres, han visitat les obres del nou col·legi públic Inmaculada.

Les obres, que van començar el juny del 2023 amb l'enderrocament total de l'antic centre escolar, es troben a molt bon ritme i s'espera que obri les portes al mes de setembre, coincidint amb el començament del curs escolar 2024/2025, malgrat que el termini d'execució finalitza al desembre de 2024. En aquests moments les estructures del nou col·legi estan pràcticament acabades i properament es duran a terme els tancaments de les mateixes.

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha agraït al secretari autonòmic d'Educació de la Generalitat Valenciana que hagi assistit a aquesta primera visita d'obres i n'ha mostrat la satisfacció per la celeritat en l'execució.

El nou CEIP Immaculada compta amb una inversió de 7,3 milions d'euros i inclou la construcció de 6 unitats d'educació infantil, 12 de primària, un menjador per a 400 comensals en dos torns, gimnàs i espais adaptats per oferir tots els serveis educatius requerits per la comunitat.

S'aixeca sobre una parcel·la de més de 6.000 metres quadrats i comptarà amb una superfície total construïda de 4.600 metres quadrats, 3.000 dels quals estaran dedicades a espais lliures per al gaudi dels alumnes, amb zones de joc, enjardinament, una pista poliesportiva i porxos.

El nou centre escolar, que executa Orthem Serveis i Actuacions Ambientals , generarà una despesa energètica gairebé nul·la i permetrà una considerable reducció de la petjada de carboni del centre educatiu. Així, la nova infraestructura incorporarà un sistema de plaques solars que cobrirà una bona part de l'edifici. A més, el centre comptarà amb un disseny que maximitzarà l'aprofitament de la llum natural i disposarà d'un sistema de climatització eficient que garantirà una renovació correcta de l'aire a totes les aules.