Demà divendres, a la sala del Centre Cultural Verge del Carme, s'inaugura l'exposició "Artistes en procés"

L'alumnat de Batxillerat d'Arts, de Dibuix Tècnic i d'Aula Específica de l'IES Mediterrani ens presenta la mirada en el context d'una ciutat com la nostra, on les diferents cultures que coexisteixen estaran engendrant, potser, la identitat de Torrevella
11.04.2024
identidades

Un any més l'IES Mediterrani ens ofereix una mostra de la feina quotidiana i compartida entre alumnat i professorat del Departament d'Arts Plàstiques.

Demà divendres, 12 d'abril, a les 19:00 hores, a la sala del Centre Cultural Verge del Carme, s'inaugura l'exposició "Artistes en procés", que aquest curs porta per subtítol "Identidades", i posa el focus en aquest concepte polièdric, tan subjectiu com esmunyedís. La identitat ens interpel·la sobre el significat i la relació entre termes com a frontera, límit, llindar, flux, discurs i atreviment. Identitat de subjectes però també d'objectes el paper dels quals es pot intercanviar en funció del context i la cultura. D'identitats se'n construeix el teixit social.

Però què és la identitat? En quina mesura ens uneix o ens separa? Aquestes preguntes i altres són les que pretén plantejar l'exposició mitjançant un exercici d'anàlisi col·lectiva, interdisciplinària i transcultural.

L'alumnat de Batxillerat d'Arts, Dibuix Tècnic i Aula Específica de l'IES Mediterrani ens presenta la seva mirada en el context d'una ciutat com la nostra, on les diferents cultures que coexisteixen estaran engendrant, potser, la identitat de Torrevella.

Les obres estaran exposades a la sala d'exposicions del Centre Cultural Verge del Carme fins al dia 5 de maig del 2024.

Un any més l'IES Mediterrani ens ofereix una mostra de la feina quotidiana i compartida entre alumnat i professorat del Departament d'Arts Plàstiques.

Demà divendres, 12 d'abril, a les 19:00 hores, a la sala del Centre Cultural Verge del Carme, s'inaugura l'exposició "Artistes en procés", que aquest curs porta per subtítol "Identidades", i posa el focus en aquest concepte polièdric, tan subjectiu com esmunyedís. La identitat ens interpel·la sobre el significat i la relació entre termes com a frontera, límit, llindar, flux, discurs i atreviment. Identitat de subjectes però també d'objectes el paper dels quals es pot intercanviar en funció del context i la cultura. D'identitats se'n construeix el teixit social.

Però què és la identitat? En quina mesura ens uneix o ens separa? Aquestes preguntes i altres són les que pretén plantejar l'exposició mitjançant un exercici d'anàlisi col·lectiva, interdisciplinària i transcultural.

L'alumnat de Batxillerat d'Arts, Dibuix Tècnic i Aula Específica de l'IES Mediterrani ens presenta la seva mirada en el context d'una ciutat com la nostra, on les diferents cultures que coexisteixen estaran engendrant, potser, la identitat de Torrevella.

Les obres estaran exposades a la sala d'exposicions del Centre Cultural Verge del Carme fins al dia 5 de maig del 2024.