La Coral Francisco Vallejos celebra el seu 70è aniversari (1954-2024)

15.04.2024
CFV

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, juntament amb el president de la Coral Francisco Vallejos, José Miguel Ferrández, i la directora de la Coral, Belén Puente, ha presentat avui al matí els actes programats amb motiu del 70 aniversari de la Coral Francisco Vallejos (1954-2024).

Els actes per commemorar aquesta efemèride començaran aquest proper diumenge, 21 d'abril, a les 12.00 hores, al Teatre Municipal, amb la celebració d'un concert extraordinari que congregarà a l'escenari els actuals components de la coral, així com 50 excoralistes de l'agrupació, alguns fundadors de la mateixa. El programa del concert inclourà obres del mestre Francisco Vallejos com sarsueles, música sacra, música polifònica amb ritmes llatins i, per descomptat, havaneres.

Així mateix, durant el darrer trimestre de l'any s'organitzarà una exposició a una de les sales municipals on s'exposaran fotografies i audiovisuals de la història de la coral. Aquesta exposició es traslladarà a finals del 2024 també a la Societat Cultural Casino de Torrevella, on també s'oferirà un concert i podrem gaudir de testimonis d'antics coralistes.

Per acabar, es durà a terme un acte de rèquiem per tots aquells membres de la Coral Francisco Vallejos que ja no es troben entre nosaltres.