L´Ajuntament adjudica la contractació de les obres d´accés provisional al port de Torrevella

L'alcalde ha informat que a partir de dilluns que ve començaran aquestes obres d'accés al port, amb l'execució de la rotonda provisional ubicada entre la plaça Waldo Calero, carrer María Parodi i plaça Castelar
17.04.2024
OBRAS DE ACCESO PROVISIONAL AL PUERTO DE TORREVIEJA
L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, informa que la Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Torrevella adjudicava divendres passat a Junta de Govern Local extraordinària la contractació de les obres d'accés provisional al port de Torrevella, a la mercantil ORTHEM SERVEIS I ACTUACIONS AMBIENTALS SAU, per un import de 499.647 euros (IVA inclòs), cosa que ha suposat una baixa del 10% respecte al pressupost base de licitació. Així mateix, ahir a la tarda s'aprovava el Pla de Seguretat i Salut d'aquestes obres provisionals d'accés al port torrevellenc.

Ahir, l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, juntament amb el regidor responsable de Mercats, Antonio Vidal, es reunia al saló de plens de l'Ajuntament amb els comerciants del passeig de la Llibertat, els anomenats “hippies”, els responsables d´APYMECO, de l´Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca, i veïns de la zona, per informar-los que ja han començat els treballs preliminars de topografia i preparació del terreny.

Eduardo Dolón ha informat que a partir de dilluns que ve començaran aquestes obres d'accés al port de Torrevella, amb l'execució de la rotonda provisional ubicada entre la plaça Waldo Calero, carrer Maria Parodi i plaça Castelar, que donarà accés a la nova zona comercial i que comptarà amb un diàmetre exterior de 26 metres, dos carrils de circulació interior de 3,5 metres dample i anell interior de 9 metres de diàmetre, així com un carril daccés independent. A més, s'instal·laran 16 bàculs de 9 metres d'alçada per a les lluminàries d'enllumenat públic tant a la rotonda com a l'accés al port, i la senyalització vertical indicativa corresponent. Uns treballs que s'iniciaran amb la demolició de part de la tanca que separa actualment el passeig de la Llibertat amb el port, a l'alçada de la plaça de Waldo Calero.

Finalment, l'alcalde ha anunciat que les obres de pluvials que està executant AGAMED al port de Torrevella, i que compta amb un pressupost de gairebé 4 milions d'euros, seran interrompudes durant l'època estival, de manera que el passeig de La Llibertat pugui quedar oberta durant tot l'estiu, reprenent-se aquestes obres de pluvials a principis del mes de setembre.