David Civera actuarà el 9 de maig a la Gala del Dia d'Europa 2024

La Gala se celebrarà a l'Auditori Internacional de Torrevella, a les 19.30 hores, amb entrada gratuïta amb invitació a través del web culturatorrevieja.com
30.04.2024
Cartel_Gala_Día_Europa_Torrevieja_2024
La Regidoria de Presidència juntament amb la Regidoria de Residents Internacionals de l'Ajuntament de Torrevella organitza, en commemoració del Dia d'Europa 2024, una gala especial a l'Auditori Internacional que comptarà amb l'actuació de David Civera, que va participar a Eurovisió el 2001 amb la cançó “Digues-li que la vull”, aconseguint una meritòria 6a posició.

La gala, que se celebrarà el 9 de maig a les 19.30 hores, comptarà amb diverses actuacions d'artistes locals que faran vibrar el públic previ al concert de David Civera. Les entrades són gratuïtes amb invitació, i es poden reservar i descarregar des del portal culturatorrevieja.com a partir del proper divendres 3 de maig.

L'Ajuntament de Torrevella habilitarà un servei d'autobusos gratuïts des del carrer Faleria fins a l'Auditori Internacional, amb la primera sortida a les 18.00 hores i l'última a les 18.30 hores.

Així mateix, l'11 de maig, tindrà lloc el torneig de Petanca Dia d'Europa, de 09:45 a 16:00 hores, a les pistes de la urbanització Rocajuna, amb la participació de diverses seleccions europees, integrades per jugadors establerts a Torrevella i que representaran els països següents: Espanya, Regne Unit, Suècia, França, Bèlgica i Resta d'Europa. Espanya, vencedora del Torneig a la passada edició del 2023, intentarà revalidar el títol.