Generalitat i Ajuntament es reuneixen per abordar els propers projectes d'habitatge emmarcats al pla "Viu Comunitat Valenciana"

El secretari autonòmic d'Habitatge, Sebastián Fernández, ha explicat a l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, les directrius i les línies d'actuació que formen part d'aquest pla
21.05.2024
GENERALITAT Y AYUNTAMIENTO SE REÚNEN PARA ABORDAR LOS PRÓXIMOS PROYECTOS DE VIVIENDA ENMARCADOS EN EL PLAN “VIU COMUNITAT VALENCIANA”
Cal destacar que Torrevella ha estat el primer municipi de la província d'Alacant i el segon a la Comunitat Valenciana que s'adhereix al Pla Viu

El secretari autonòmic d'Habitatge, Sebastián Fernández, s'ha reunit amb l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i el regidor d'Habitatge, Óscar Urtasun, per abordar qüestions d'especial importància per a la localitat en matèria d'habitatge entre les quals destaca la posada en marxa del Pla Viu Comunitat Valenciana.

Durant la trobada, celebrada a l'alcaldia del consistori torrevellenc, les dues administracions públiques han tractat sobre les properes accions que concerneixen el municipi de Torrevella en el marc del Pla Viu.

Eduardo Dolón ha agraït al secretari autonòmic la seva predisposició i el treball conjunt que estan duent a terme les dues administracions, i que es concretarà en breus dates amb el nombre, tipologia i règim dels habitatges que es podran oferir al terme municipal de Torrevella.

Al seu torn, Sebastián Fernández ha exposat al primer edil torrevellenc les directrius i línies d'actuació que formen part del Pla Viu-CV, amb què el Consell té previst impulsar la construcció de més de 10.000 habitatges protegits mitjançant col·laboració publicoprivada a allò llarg de la present legislatura.

Cal destacar que Torrevella ha estat el primer municipi de la província d'Alacant i el segon a la Comunitat Valenciana que s'adhereix al Pla Viu.

Finalment, l'alcalde ha recordat que el 16 d'abril passat, la Junta de Govern Local aprovava la sol·licitud d'adhesió de l'Ajuntament de Torrevella al conveni marc de col·laboració amb la Generalitat Valenciana en matèria d'habitatge de protecció pública, per mobilitzar el sòl públic existent al nostre terme municipal per a la promoció i construcció d'habitatges de protecció pública. D'aquesta manera, es pretén potenciar l'accés a l'habitatge protegit amb caràcter més general, especialment per a destinació de lloguer, accés al primer habitatge per a joves; i, per altra banda, sòl destinat a donar resposta a situacions de vulnerabilitat de diferents col·lectius socials.