Parròquia del Sagrat Cor de Jesús

L´Església del Sagrat Cor de Jesús, a Torrevella, està inspirada en l´antiga Ermita existent en aquesta mateixa plaça, i té un sentit longitudinal. L'entrada principal es troba als peus de l'Església, encara que hi ha dues entrades a l'espai principal als laterals. Es compon d'una nau única, amb una amplada de 16 metres i una alçada màxima de 19 metres, amb diverses capelles laterals i estances de servei a banda i banda de l'espai central. La zona principal del temple, l'altar, se situa al fons de la nau, amb un gran finestral a sobre.

Aquesta Església per fora és força cridanera perquè és massa vistosa, però per dins és humil i molt bonica. Segons la meva informació antigament hi havia una Ermita en aquest mateix lloc i després de molts anys d'enderrocar-la, van decidir aixecar l'Església, que com he dit crida molt l'atenció per la seva estètica exterior

Horarios

Dies feiners: 10:00 h, 19:00 h. Dies festius: 10.00 h., 11.30 h., 19.00 h. Vespres de festius: 10:00 hi 19:00 h.

Más información

L'església Església del Sagrat Cor o Ermita com l'anomenem nosaltres va ser reinaugurada el juliol de 2009. Tres anys van durar les obres i encara que hi va haver gent a qui al seu moment no li va agradar el canvi tan radical d'estructura, cal reconèixer que va ser tot un canvi al barri. Ha arribat a venir gent demanant si l'església era catòlica! Per dins té tres alçades. A la part superior hi ha la zona on els nens fan la seva catequesi i hi ha un ascensor a part de les escales. Actualment la missa l'oficia Don Pedro i als nens els agrada perquè és un capellà jove que pensa fer la catequesi més amena i la missa més agradable, amb música i guitarra incloses per a ells.