Presentada la nova embarcació adaptada per al remer paralímpic del club nàutic Marina Internacional, Juan Luis Moraes Fiego

La seva adquisició ha tingut el patrocini de l'empresa mixta de la gestió de l'aigua, AGAMED
05.07.2021
EMBARCACION
Avui al matí dilluns, 5 de juliol, al Port Esportiu Marina Salinas, s'ha presentat l'embarcació de rem paralímpic adquirida pel Club Nàutic Marina Internacional per al remer Juan Luis Moraes Fiego, gràcies al patrocini de l'empresa mixta AGAMED.

A la presentació hi han assistit l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, la regidora d'Esports, Diana Box, el gerent i la gerent adjunta d'AGAMED, Jorge Ballesta i Gemma Cruz, i membres de la directiva del Club Nàutic Marina Internacional, així com el remer Juan Luis Moraes Fiego.

Juan Luis Moraes ha agraït el suport i suport de la Regidoria d'Esports, i del seu regidor Diana Box, per trobar un club on poder seguir desenvolupant la seva carrera esportiva. També ha tingut unes paraules d'agraïment per a AGAMED, que amb el seu patrocini ha pogut obtenir una embarcació adaptada amb què podrà assolir grans èxits esportius, i tornar a estar a l'equip espanyol de rem paralímpic.