Els nòmades digitals i les noves oportunitats de negoci per a destinacions residencials, a debat a la seu universitària de Torrevieja

La Seu imparteix un webinar el proper divendres com a introducció al curs que impartirà a partir de febrer
12.01.2022
digitales
La Seu Universitària de Torrevella imparteix el proper divendres, 14 de gener, a les 16:00 hores, una taula rodona amb format webinar, amb els nòmades digitals com a protagonistes, en què analitzarà les noves oportunitats de negoci que aquests obrin per a destinacions residencials .

El webinar comptarà amb tres ponents: Carlos Jonay, consultor de projectes digitals i cofundador de Pobles remots; David Blay, director de Comunicació Simplr i cofundador d'Escola Treball Remotos; i Pablo Torres, consultor hoteler i coordinador del curs que, amb el mateix tema central, impartirà la seu a partir del proper mes de febrer. Els organitzadors expliquen que cada vegada més professionals tenen l'opció de treballar de manera remota. N'hi ha que escullen un nou destí de manera permanent. Altres, però, prefereixen canviar de destinació cada cert temps. Són els anomenats nòmades digitals”. El webinar abordarà com Espanya prepara canvis en la legislació perquè facilitar l'assentament dels nòmades digitals per això “ara és el moment perfecte per començar a plantejar com atraure aquest tipus de perfils, usualment amb alt poder adquisitiu, a les nostres destinacions” . Més informació i inscripcions a: https://zoom.us/webinar/register/WN_h3QF7TpCTI2hvwqrDDJaQg La cita de divendres serà el preàmbul del curs "Noves oportunitats de negoci per a destinacions residencials: les nòmades digitals", que començarà el proper 11 de febrer , organitzat de manera conjunta per l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques (IUIT), la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Torrevieja i el Laboratori Universitari de Turisme Intel·ligent de la Seu de la UA a Torrevieja. Aquesta formació s'emmarca en el projecte de llei de startups que inclou mesures per afavorir l'establiment a Espanya de nòmades digitals, per exemple, permetent la residència durant 5 anys amb un règim tributari especial. Dividit en vuit sessions i amb una durada de 40 hores, el curs té com a objectiu fonamental analitzar l'evolució recent de l'activitat turística, caracteritzar les destinacions residencials i, en aquest context, comprendre les particularitats d'aquest perfil de demanda nou, la seva idoneïtat per a les destinacions residencials i les estratègies necessàries per a la seva captació, des d'una perspectiva publicoprivada. El termini de matrícula és obert fins al 9 de febrer. La tarifa general del curs són 120 euros, però els aturats i els membres d'Alumni UA tenen un descompte del 50%. Els alumnes actuals de la Universitat d'Alacant i els estudiants de formació professional tenen una tarifa reduïda de 20 €. Més informació: https://bit.ly/3HRgjZu.