Trinidad Díaz Lucas, premi "Dona 2022", i Mamen Mateo, premi "Dona en Igualtat" 2022

El lliurament d'aquests reconeixements es farà el dimarts 8 de març, a les 20:00 hores, al Teatre Municipal, a la Gala que se celebra amb motiu del Dia Internacional de la Dona
03.03.2022
premios mujer 2022
En reunió mantinguda avui al matí dijous a l'Ajuntament de Torrevieja, presidida per l'alcalde de la ciutat, Eduardo Dolón, i participant-hi el regidor de Benestar Social i Igualtat, Tomás Ballester, les dues últimes premiades, Encarnación Rebollo i María Teresa Sáez, la periodista Melània Sala en representació dels mitjans de comunicació locals, així com Josefina Nieto com a representant de l'àmbit cultural i Antonia Albentosa, mestressa de casa, actuant com a secretària María Isabel García, es va procedir a l'elecció dels premis DONA 2022 amb motiu de la celebració el proper diumenge 8 de març, del “Dia Internacional de la Dona”. Llegides totes les propostes rebudes per la Regidoria de Benestar Social i Igualtat, s'ha decidit per unanimitat:

-Concedir el premi DONA 2022 a Trinidad Díaz Lucas, dona emprenedora que durant més de 40 anys va regentar la Papereria TRINI, lluitant contra tot els que en aquells temps era inconcebible, que una dona obrís un petit negoci. A més, ha destacat des de sempre per la seva faceta altruista, treballant pel barri de La Punta des de l'Associació del Sagrat Cor de Jesús.

Aquest premi s'atorga en reconeixement de tota una trajectòria de vida, personal i professional d'una dona de la localitat, valorant el seu esforç personal, professional, vocació social o la seva repercussió a la vida del nostre municipi.

-Concedir el premi DONA A IGUALTAT 2022, a Mamen Mateo Bosch, dona treballadora molt involucrada en la societat civil torrevellenca que ha col·laborat activament en l'ajuda als més desafavorits amb diverses ongs com Nova Fraternidad, Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer (AFA). A més, ha estat regidor d'Ong´si Sanitat (2011-15) i actualment és la presidenta de la Plataforma Ciutadana Sanitat Excel·lent.

El premi DONA A IGUALTAT s'atorga en reconeixement a dones del municipi que hagin destacat en algun aspecte públic (cultural, esportiu professional, etc.) per la seva tasca amb motiu de la pandèmia o en algun àmbit encara masculinitzat.

El lliurament de premis es durà a terme dimarts, 8 de març, a les 20:00 hores, al Teatre Municipal, a la Gala que se celebra amb motiu del Dia Internacional de la Dona, amb entrada gratuïta fins a completar l'aforament. Les entrades es poden recollir a la Regidoria de Benestar Social, situada al carrer Torrevejenses Ausentes, núm. 39.