Presentat el musical The Hole X, que arriba a Torrevella amb sis sessions per gaudir del 10è aniversari d'aquesta producció

10 anys després les grans produccions musicals tornen al teatre municipal de Torrevella
24.11.2022
Vuelven_los_musicales_a_torrevieja_the_hole_x
Les entrades per a l'estrena d'avui dijous, 24 de novembre, ja estan exhaurides Els actors Canco Rodríguez i Eva Isanta actuaran com a mestres de cerimònies a les representacions de Torrevella

El regidor de Cultura, Antonio Quesada, i Lalo Díaz, director de Torrevella Cultura, juntament amb Julio Bellido i Vinila Von Bismarck, representants de la producció i membres de l'elenc, han presentat avui al matí, 24 de novembre, a l'ambigú del Teatre Municipal de Torrevella el musical “The Hole X”.

Els grans musicals tornen al Teatre de Torrevella amb “The Hole X”, una producció amb dotze anys als millors teatres de tot el territori nacional, que celebra en aquesta ocasió el seu desè aniversari. L'espectacle musical comptarà amb sis sessions a Torrevella des d'avui, 24 de novembre, fins diumenge que ve 27 de novembre. Els passis de divendres i dissabte seran amb doble sessió, la primera a les 18.00 i la segona a les 21.30 hores.

El regidor de Cultura, Antonio Quesada, ha destacat que “després de 10 anys els grans musicals tornen al nostre teatre, amb diverses sessions amb tot venut, recuperant així les reconegudes produccions nacionals amb més èxit”. Tal com han ressaltat els representants del musical, no hi ha dos espectacles iguals de The Hole. "A cada ciutat els mestres de cerimònies canvien per mostrar sempre l´essència de l´espectacle i que, si veus l´espectacle en una altra ciutat, sigui diferent del que ja has vist anteriorment".

La saga “The Hole X” té com a premissa que “cal estar al forat per sortir del forat”. En aquest aniversari tornen a l'essència original de l'espectacle que no deixarà indiferent cap espectador. A Torrevella s'ha traslladat un equip de 98 professionals entre actors i tècnics i actuaran com a mestres de cerimònies els actors Canco Rodríguez i Eva Isanta.

Aquest nou xou compta amb la direcció de Gabriel Chamé, amb Alex O'Dogherty com a autor dels textos i director d'escena dels mestres de cerimònies, Guillermo Weickert a la coreografia, Marc Álvarez a la direcció musical i José Luis Sixto Rodriguez com a ajudant de direcció. Canco Rodríguez exercirà com a mestre de cerimònies avui dijous 24 de novembre i demà divendres 25 de novembre, mentre que Eva Isanta ho farà el dissabte 26 i el diumenge 27 de novembre. L'elenc de l'espectacle el completen: Vinila Von Bismark, que interpreta la Generala, Josse Zandoval com el Pony Loco i Coral Quiñones i Mónica Riba com les Supernenas; Julio Bellido és Almon; Oleg Tatarynov és el comandant i realitza el número Pole Aeri. Edgar López, Arnau Lobo, Omar Antxundia i Fran Velázquez són els majordoms; Donet Collazo és Super Gold, Maru Limeres i Tamar Vela són les X Girls i Dias Brothers són els Icaris i Carlo i Úrsula com a Duo Roller.