Comencen les obres d'enjardinament i ordenació del Parc La Siesta, amb un pressupost de 4,2 milions d'euros

Aquest parc, amb una superfície de 44.000 metres quadrats, esdevindrà el més complet de Torrevella, generant una gran zona multiesport
24.01.2023
parque
El parc comptarà amb tres pistes de pàdel, per tant serà el primer de la ciutat de Torrevella que disposi d'una zona per a la pràctica d'aquest esport tan de moda. El Parc La Siesta acollirà un gran Pump Track per a monopatins i bicicleta BMX, molt demandat pels més joves, amb tres zones ben diferenciades: Pump Track Avançat, Pump Track Nivell Mitjà i Pump Track Infantil

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, el regidor de Parcs i Jardins, Antonio Vidal, i l'edil de Residents Internacionals, Gitte Lund, acompanyats pel gerents de l'empresa adjudicatària URDECON, Enrique Fernández i la directora d'obra, Eva Fernández, han presentat avui al matí les obres d'enjardinament i ordenació del Parc La Siesta, a la qual han assistit nombrosos veïns d'aquesta zona, principalment residents internacionals del Regne Unit, Bèlgica i França.

Avui dilluns, 23 de gener, han començat les obres d'execució d'aquest parc municipal (situat entre els carrers Henri Matisse, Ravel i Guridi) paralitzats durant diversos anys, que es convertirà en un dels més importants i complets de la ciutat de Torrevella, ja que compta amb una superfície total de 44.000 metres quadrats, amb una inversió de 4,2 milions d'euros, i que generarà una gran zona multiesport per al gaudiment dels ciutadans. Cal destacar que tot aquest gran parc municipal anirà tancat perimetralment.

El termini d'execució de les obres és de 20 mesos, encara que l'Ajuntament ha sol·licitat a l'empresa adjudicatària la reducció del mateix, assegurant la mercantil URDECON que en menys de la meitat del temps establert al contracte podrà acabar-se aquest gran parc municipal.

L'alcalde, Eduardo Dolón, ha declarat que estem davant d'un dia molt important per a Torrevella en tractar-se de l'execució d'un parc molt demandat pels veïns de La Siesta i San Luis, que aglutinarà una gran multitud de pistes esportives, a més de zones verdes i enjardinades, així com un gran Pump Track per a monopatins i bicicleta BMX, molt demandat pels més joves, que comptarà amb tres zones ben diferenciades: Pump Track Avançat, Pump Track Nivell Mitjà i Pump Track Infantil. A més, destaca la redistribució d'espais tant per a la realització d'activitats esportives com per al gaudi de passejades per a persones i famílies que vulguin passar el dia en plena natura, comptant el parc amb zones pícnics d'esbarjo i descans, així com un amfiteatre amb escalinates per a actuacions diverses.

A més de les tres zones de Pump Track, el Parc La Siesta disposarà d'un Agility per a gossos grans i un altre per a petits, una gran zona central que divideix el parc amb dues places circulars, circuits de patinatges, jocs infantils, zones biosaludables, pista de patinatge, pista d'hoquei, futbol, bàsquet i futbol sala, pistes de petanca, zona de calistènia, carril bici, així com tres pistes de pàdel, per la qual cosa aquest parc es convertirà en el primer de Torrevella que comptarà amb pistes per gaudir daquest esport tan de moda.