Presentat el dispositiu per a les proves d'accés a la universitat 2023, que tindran lloc a l'Auditori de Torrevella els dies 6, 7 i 8 de juny

L'IES Platja Flamenca (Devesa de Campoamor) formarà part, per primera vegada, dels centres adscrits al Tribunal 10, sent 11 els centres educatius que el componen
05.06.2023
PAU_2023_TORREVIEJA
Un total de 456 alumnes estan convocats a aquestes proves de l'EBAU procedents d'IES de Torrevella, Guardamar del Segura, Sant Miquel de Salines, Los Montesinos, Pilar de la Foradada i Devesa de Campoamor

El regidor d'Educació, Ricardo Recuero, ha presentat el dispositiu per a la celebració de l'Avaluació de Batxillerat per a l'Accés a la Universitat (EBAU), que es farà a l'Auditori Internacional de Torrevella, els dies 6, 7 i 8 de juny . Per tercer any consecutiu Torrevella serà seu per a la realització d'aquests exàmens, i el Tribunal 10 serà designat per la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

Un total de 456 alumnes de 6 centres educatius de Torrevella (Col·legi La Puríssima, IES Les Llacunes, IES Nº1 Libertas, IES Mare Nostrum, IES Mediterrani i IES Torrevigia), IES Les Dunes de Guardamar del Segura, IES Els Alcores de Sant Miquel de Salinas, IES Remedios Muñoz dels Montesinos, IES Platja Flamenca de Devesa de Campoamor i de l'IES Thiar del Pilar de la Horadada es donaran cita a la nostra ciutat per a la celebració de les proves d'accés a la universitat a la convocatòria ordinària. A la convocatòria extraordinària de l'EBAU, que se celebrarà els dies 4, 5 i 6 de juliol, s'examinaran al voltant de 100 alumnes.

Ricardo Recuero ha indicat que "s'ha preparat un desplegament organitzatiu, logístic i estratègic perquè tot funcioni de manera acord, a més d'una bona coordinació i flux de treball que es desenvoluparà durant els propers dies". En la preparació d'aquest dispositiu han treballat Policia Local, Protecció Civil, Guàrdia Civil, serveis de neteja, personal de l'Auditori de Torrevella, els responsables dels IES, així com el personal de la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH), juntament amb l'Ajuntament de Torrevella, especialment membres de la regidoria d'Educació, Seguretat i Emergències.

L'horari de les proves serà des de les 09.30 hores a 13.15 hores, i de 15.30 hores a 19.45 hores. A l'auditori s'han establert quatre punts de trobada, on es trobaran els responsables dels centres educatius, que seran els encarregats de recollir i lliurar tota la documentació dels alumnes al tribunal abans de les 8.45 hores. Cada alumne rebrà una acreditació, juntament amb uns adhesius per a la realització de les proves. A l'hora d'accedir als exàmens, els alumnes hauran de presentar el DNI o document equivalent i la còpia de la targeta SIP.

Tots els exàmens es faran al vestíbul de l'auditori, on s'han establert quatre entrades, és a dir, quatre zones per a la realització de les proves.

  • Entrada A (accediran per l'entrada A en color groc): IES Les Dunes (Guardamar del Segura), IES Els Alcores (San Miguel de Salines), IES Libertase IES Remedios Muñoz (Los Montesinos)
  • Entrada B (accediran per l'entrada B en color blau): IES Les Llacunes i Col·legi La Puríssima (Torrevieja) i IES Platja Flamenca (Devesa de Campoamor)
  • Entrada C (accediran per l'entrada C en color vermell): IES Mare Nostrum i IES Mediterrani de Torrevella
  • Entrada D (accediran per l'entrada D en color verd): IES Torrevigía (Torrevieja) i IES Thiar (Pilar de la Horadada)

Els accessos als banys s'han habilitat en dos punts, i només seran accessibles abans dels exàmens, ja que durant el desenvolupament de les proves no s'hi podrà accedir. L'accés als banys es farà per les entrades auxiliars 1 i 2 habilitades per a aquest efecte. L'Auditori de Torrevella mantindrà oberta la cafeteria per als alumnes que en faran les proves. A més, per primera vegada s'ha habilitat una aula d'estudi que estarà disponible a la Sala de Cambra de l'Auditori.

El dispositiu de muntatge, que s'iniciarà dilluns, és dins del contracte públic, per dos anys, a l'empresa Horizonte Musical. El conveni es renova de manera anual i ha suposat una inversió total de 36.784 € (2023/2024).

Per a la realització de les proves es posa a disposició de tot lalumnat un servei dautobusos amb 5 punts de recollida, en els quals sha intentat abastar tot el municipi. Els punts són: Intercanviador de les Eres de la Sal, La Veleta (parada d'autobusos), Els Balcons (farmàcia), IES Torrevigía ia La Mata (parada d'autobusos de Carrer Major). L'horari d'anada serà a les 08.00 hores ia les 14.40 hores, i l'horari de tornada serà a les 13.30 hores ia les 20.00 hores. Tots els alumnes podran accedir a aquest servei presentant el carnet del centre educatiu i el justificant de matrícula de l'EBAU.

Archivos