Presentada la 35a Trobada Coral "Ciutat de Torrevella", que tindrà lloc del 28 al 30 de setembre al teatre municipal

En aquesta edició participaran corals de Las Palmas de Gran Canària, Madrid, Saragossa, Múrcia, València i Alacant
20.09.2023
PRESENTADO EL 35º ENCUENTRO CORAL “CIUDAD DE TORREVIEJA”, QUE TENDRÁ LUGAR DEL 28 AL 30 DE SEPTIEMBRE EN EL TEATRO MUNICIPAL

El regidor de Cultura, Antonio Quesada, i el president de la Coral Francisco Vallejos, José Miguel Ferrández, han presentat avui al matí la 35a Trobada Coral Internacional “Ciutat de Torrevella”, que se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de setembre al Teatre Municipal.

La Gala d'Obertura tindrà lloc dijous, 28 de setembre, a les 20.30 hores, amb la participació de la coral Francisco Vallejos i la coral Vox Musicalis de Totana (Múrcia).

Divendres, 29 de setembre, també a les 20.30 hores, actuarà el Cor de Cambra Femení Incantus de València, i el cor Veus per a la Convivència de Ciempozuelos (Madrid).

Dissabte l'activitat començarà a les 11.30 hores, al Teatre Municipal, amb el Fòrum Coral, on es reuniran els coralistes per compartir mètodes de treball, vivències i repertoris, així com l'assaig del cant comú. La Gala de Clausura comptarà amb la participació del Grup Vocal Femení Enchiriadis, procedent de Saragossa, i del cor de Cambra d'Ainur, de Las Palmas de Gran Canària.

Pel que fa al repertori, el president de la Coral Francisco Vallejos ha informat que des de l'organització se'ls ha demanat a les corals participants que sigui variat, “però no hi faltaran les havaneres, la música sacra, la polifonia, el folklore o la música moderna ”, ha detallat José Miguel Ferrández.

Les entrades tenen un preu de 2€, per vetllada, i podran adquirir-se a la taquilla del Teatre Municipal, i per internet a través de la pàgina web https://entradasatualcance.com .

Tant la coral amfitriona com el regidor de Cultura han fet una crida a tots els amants de la música i, en especial, del cant coral, tan arrelat a Torrevella, perquè assisteixin a aquesta nova edició de la Trobada Coral.