Comencen les obres del pavelló poliesportiu municipal de la Mata

Aquest pavelló multiusos comptarà amb una pista poliesportiva de 44 x 23 metres, tindrà una capacitat per a 400 persones amb una zona de graderies de gairebé 200 butaques, dos vestidors per a equips i dos vestidors per a arbitratge, un vestíbul exterior de 243 m2, cafeteria de 38 ,21 m2 i dos salons polivalents de 100 i 90 m2
22.09.2023
COMIENZAN LAS OBRAS DEL PABELLÓN POLIDEPORTIVO MUNICIPAL DE LA MATA

Avui, l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, acompanyada per la regidora d'Esports, Diana Box, diversos regidors de l'equip de Govern i representants de l'empresa adjudicatària Orthem, i l'arquitecte redactor del projecte, Miguel Antonio Mateo, han assistit a l'inici d'obra del nou pavelló poliesportiu municipal de la Mata, que ocuparà una ubicació estratègica al costat de l'accés a la pedania torrevellenca, a prop de la rotonda de la N-332 i delimitada pels carrers Delfín, França i Avinguda dels Danesos.

L'alcalde ha destacat la importància d'aquesta infraestructura molt reivindicada pels maters, i espera que tot i que el termini d'execució de les obres és de 18 mesos, pugui estar finalitzat abans del previst.

El nou pavelló de La Mata, amb un pressupost d'execució de més de 5 milions d'euros, serà un espai polivalent en què no només es podran practicar diferents modalitats esportives a la primera planta, sinó que a més permetrà acollir activitats socials i culturals a la planta baixa, donant resposta així a la demanda creixent despais destinats a usos esportius i socials a la zona. El pavelló tindrà capacitat per a 400 persones amb una zona de graderies de gairebé 200 butaques.

El pavelló de La Mata comptarà amb una pista poliesportiva de 44 x 23 metres, habilitada per a la pràctica d'esports com ara futbol sala, voleibol, handbol, bàsquet i bàdminton, d'acord amb la normativa específica del Consell Superior d'Esports. Aquest espai permet, a més, una disposició transversal per compaginar diversos esdeveniments simultanis. Així mateix, la infraestructura estarà equipada amb dos vestidors per a equips i dos vestidors per a arbitratge, un vestíbul exterior, una cafeteria i dos salons polivalents.