El director general de Ports de la Generalitat visita les obres del port de Torrevella

L'alcalde ha informat que un cop es rebi la concessió de la Conselleria es podria licitar el projecte i adjudicar les obres que ha d'executar l'Ajuntament, les quals podrien començar durant el darrer trimestre del present any 2024
18.03.2024
Visita_puerto_torrevieja_marzo_2024
L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, amb el director general de Costes, Ports i Aeroports de la Generalitat, Vicente Martínez Mus, i el concessionari de la zona d'oci del port, Enrique Riquelme, han visitat avui les obres del matí port de Torrevella.

Abans, han mantingut una reunió de treball amb el nou equip tècnic de la Conselleria que dirigeix Vicente Martínez, en què han continuat avançant en el desenvolupament d'aquesta important infraestructura que canviarà totalment la fisonomia de tota la zona existent tant al port com als seus voltants.

Tant alcalde com el director general de Ports han anunciat que la concessió que ha d'atorgar la Generalitat a l'Ajuntament de Torrevella està en tràmit per a l'autorització de les obres d'execució que haurà d'emprendre el consistori torrevellenc, i que inclou tota la solució urbanística que abasta la zona del passeig de la Llibertat i les zones adjacents a la mateixa.

L'alcalde ha informat que un cop l'Ajuntament reba la concessió de la Conselleria es podria licitar el projecte i adjudicar les obres d'execució, les quals podrien començar durant el darrer trimestre del present any 2024.

Així mateix, cal destacar el bon ritme dels treballs que s'estan executant per a la construcció de la zona d'oci i el pàrquing subterrani de gairebé 700 places d'aparcament. Un pàrquing que, segons ha anunciat l'empresa concessionària, s'espera que entri en funcionament abans de l'estiu que ve del 2024, mentre que la finalització del centre d'oci podria ser el mes de desembre d'aquest mateix any.