L'Ajuntament de Torrevella assisteix al Saló Internacional de la Mobilitat Segura i Sostenible

L'Ajuntament de Torrevella ha estat present a la dissetena edició del Saló Internacional de la Mobilitat Segura i Sostenible, “Trafic 2021”, organitzat per IFEMA MADRID, al Pavelló 5 del seu Recinte Firal, del 2 al 4 de novembre.
05.11.2021
ayunt
La regidora d'Infraestructures, Sandra Sánchez, i el regidor de Mobilitat, Federico Alarcón, van assistir dimarts passat, 2 de novembre, a una nova edició de Trafic, sota el lema “Connecta't a la mobilitat urbana”, en què es posava el focus a l'Estratègia de Mobilitat Segura, Sostenible i Connectada 2030, segons els objectius marcats pel Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, MITMA, i el Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, MITERD.

A la visita realitzada pels regidors, entre altres aspectes, han volgut destacar que els ajuntaments podien trobar solucions entre els principals actors de mobilitat i per a la protecció d'usuaris vulnerables, a més del fet d'afrontar nous reptes al camí de la transformació energètica.

Trafic 2021 ha estat representada per diversos sectors d'Infraestructures, Smart Mobility, Aparcament, Seguretat viària i Gestió de trànsit.