Reunió amb veïns de Rocajuna per tractar temes de seguretat ciutadana

03.02.2022
Reunion_Rocajuna
Dimarts al matí es va organitzar una reunió amb els veïns de Torresur, zona de la urbanització Rocajuna, amb majoria de residents britànics, amb la presència de la vicealcaldessa de l'Ajuntament de Torrevieja, Rosario Martínez, el regidor de Seguretat i Emergències, Federico Alarcón, i l'edil de Residents Internacionals, Gitte Lund Thomsen, i en què també van estar presents membres de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Torrevella.

Els temes abordats en aquesta reunió van tractar les competències que té cada cos (Policia Local i Guàrdia Civil), seguretat, ocupació d'habitatges, trànsit, serveis d'emergències i violència de gènere.

La Guàrdia Civil va aprofitar la trobada amb els veïns de Rocajuna per explicar els procediments que cal dur a terme per denunciar a través del portal de la Direcció General de la Guàrdia Civil, així com del funcionament de l'App ALERTCOPS.

Amb aquestes reunions es pretén des de l'Ajuntament de Torrevieja apropar els cossos de seguretat a la ciutadania i informar sobre els temes que els preocupen i les maneres de solucionar-los.