Connectant empreses cap a la innovació

15.09.2023
conectando empresas

El projecte SOMMOS connecta té com a propòsit impulsar la capacitat innovadora i la competitivitat del teixit empresarial mitjançant la col·laboració entre empreses i entitats de l'ecosistema d'emprenedoria de la Comunitat Valenciana.

Escoltar les experiències relatives a innovació oberta entre empreses de llarg recorregut amb algunes incipients ofereix una perspectiva molt propera a la realitat actual. En quins sectors s'han produït èxits, cap on van els reptes i objectius i com descobrir noves aplicacions que vagin perfilant avenços en el teixit empresarial.

Una de les facetes empresarials que necessiten implicació innovadora és la relació amb el client, especialitat de Felipe García Rey. Tot i que estem vivint una transformació i evolució tecnologia sense precedents, al món empresarial cada vegada són més necessàries certes habilitats com el desenvolupament de l'experiència de client.

Entitats com Harvard, Linkedin o Forbes reconeixen que saber dur a terme l'experiència de client serà crític per a qualsevol persona que treballi per compte aliè, i amb independència del lloc que ocupi i, per descomptat, de qualsevol altra que treballi per compte propi… per als propers 10 anys!!.

DATA I LLOC: Dijous 21 de setembre a les 09:30 hores a ADEIT

PREU: gratuït prèvia inscripció

Iniciativa de CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

PROGRAMA:

09:30 a 09:40 Obertura de la jornada

09:40 a 10:40 Taula d'experiències compartides sobre la innovació oberta entre empreses pertanyents a AJEV.

Escoltar les experiències relatives a innovació oberta entre empreses de llarg recorregut amb algunes incipients ofereix una perspectiva molt propera a la realitat actual. En quins sectors s'han produït èxits, cap on van els reptes i objectius i com descobrir noves aplicacions que vagin perfilant avenços en el teixit empresarial.

En aquesta taula rodona descobrirem dues empreses pionersa al sector de la construcció: una de llarga trajectòria com és Porcelanosa i una altra de recent creació: Viratge.

A través de Blanca Peris, Gerent de Porcelanosa València i Raul Hinarejos, CEO de Viratge Arquitectura, aprendrem claus molt pràctiques i reals sobre innovació a l'empresa. Tot això en un diàleg distès entre tots dos ponents que no us deixarà indiferents.

10:40 a 11:40 Xerrada i mentoring grupal de Felipe García Rey. Ven...sense vendre

Saber interactuar amb els clients equival a un 40% més d'ingressos per persona (Bain & Co.)

Al món empresarial hem comprovat en innombrables ocasions que ja no n'hi ha prou amb tenir un bon producte o servei: és fonamental saber tractar el client i acompanyar-lo durant tot el procés de decisió.

A més, hem de sumar-li que l'experiència de client no només es desenvolupa amb client extern sinó amb l'intern, és a dir, companys, responsables, equip, proveïdors i qualsevol tipus de col·laborador. “Si no saps vendre el teu producte/servei o les teves pròpies funcions… prepara't per a un futur molt incert” (Felipe García)

El saber generar un acord, fer-ne un seguiment correcte i aconseguir-ne la consecució són parts d'un procés que, històricament, no se'ns ensenya en la nostra fase d'ensenyament reglat i és, quan aterrem al món empresarial, que descobrim les nostres mancances. És aquí on se centra el programa “Ven… Sense Vendre” ® el qual ha aconseguit, i ho segueix fent, grans resultats.

11:40 a 12:00 Networking

Més informació a CEEI .